Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Szőllősi sétány 11.

Telefon: +36-94/394-100

Aktuális

2017. február 21., 19:59Facebook Nyereményjáték Szabályzat

SZŐLŐSKERT – A HASPÁRTIAK VENDÉGLŐJE®

FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK

 

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve a Szőlőskert – A haspártiak vendéglője ® (9700 Szombathely, Szőllősi sétány 11.) dolgozóit, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóit.  A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivétel figyelembe vételével - mindenki, aki a promócióban megjelölt időpontig a Szőlőskert – A haspártiak vendéglője ® Facebook oldalán levő posztban megjelent 5000 Ft-os nyereményutalványra Tetszik/Like gombot nyom. A nyereményjátékban részt vevők közül a promócióban megjelölt záró időpont másnapján, facebookos alkalmazással kerül kisorsolásra a nyeremény, ami nem más, mint 1 darab 5000 Ft-os étkezési utalvány a Szőlőskert – A haspártiak vendéglője ® üzletünkbe.

A nyeremény felhasználható legkésőbb 2017. december 31. napjáig.

A nyerteseket a Facebookon értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Szőlőskert – A haspártiak vendéglője ® Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét. A nyeremény átvételére kizárólag személyesen, a Szőlőskert – A haspártiak vendéglőjében kerül sor, továbbá fenntartjuk magunknak a jogot, ahol a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adjuk át. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat esetleg személyazonosító okirattal igazolják.

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.
Megosztás
« Vissza az előző oldalra!

Szőlőskert - A Haspártiak Vendéglője - Magyar